Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

Assalamualaikum…

Fuh! Penat xhilang lg ni… Update blog terus… Baru je balik dari Outdoor Shooting kt Kepong td.. cuaca best, tempat best, pengantin pun sporting… Memang enjoy…tp agak penat sket sbb smlm tdo lewat… hehe… jom tengok gambo….^_^

DSC_1147a

DSC_1142a

DSC_1114

DSC_1107

tu je la wat mse ni ea… nk rest… penat…huhu… enjoy..

7 Responses so far.

  1. yelozero says:

    syle ainuddin..
    bile bleh tag sama bro ??

    thanks

  2. sy xbyk customer bro.. kalau bro ade customer nk shoot, ajak la ea..^_^ leh sy follow

  3. Mizz Yana says:

    terbaek...!! erm.. penantin pompuan tu cam isteri arwah acik spin :D hehe.. gud luck ainuddin ...;)

  4. ramai yg kate gtu..plek jgk..sy xpnah tgk is3 arwah..so xtw cmne rupenye..^_^

  5. ok2.mula2.terima kasih sgt sebab da komen foto saya.hehe.bak kata omputeh kulit sawo matang:"i loikee!!".haha.

    selalulah komen ok!

    tp yg plg pntg.foto semua lawa laa!!

  6. lawa ke...?? xde la.. blaja2 je la.. ^_^

  7. pandai u amik gmbr ek...

    tingin nk blaja~

ikuti saya