Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

yana

terkejut, terkedu, tergelak pun ade jugak.. hehe.. x tersgke yg akan ade blog sahabat laen yg buatkan entry special untuk gmbr sy di atas.. huhu .. anyway, thanks to her…

bg sy ini suatu penghargaan dari org dan sy juga menghargainya… blog si dye ni pun hebat jugak..

di sebabkan dye mengambil gmbr sy, maka sy pun mengambil gambar dr blognye sbg langkah promosi blog si dye juga…

yanablog

KLIK SINI

P/S : diingatkan di sini.. si dye bukanlah kekasih  atau buah  hati saya… hanyalah sahabat blog…^_^

Thanks 2 her again…nasib terbaca entry dari  dye.. kalau x,tersombong plak nnt..huhu..

8 Responses so far.

  1. Mizz Yana says:

    ehehee... tetejot ea.. yana agi tetej0t tgk pic edit tu.. ade sesomething dlm gmbr tu.. pd yana la kan.. huhu... nway thnks :)

  2. huhu.. ade sumthing...? ape tu.. cte la sket... ^_^

  3. Salam ziarah dari amy...just follow ur blog..pasni jemput la ziarah ke blog amy ye...salam kenal..

  4. yea. I will come tooo.. thnks 4 visit.. ^_^ salam kenal juga

  5. Mizz Yana says:

    care edit pic tu nmpk mcm expresi diri.. menunjukkn yg awak tu berani..

    pada yana la.. T_T klw salah jgn salah kan yana... yana tabesalah T_T muahahaha

  6. berani?? huhu.. InsyaALLAH.. berani kerana benar..hehe tq2...

  7. Mizz Yana says:

    hahaha..insyaALLAH... klw xsalah jz ckp je saye tabesalah T_T muahaha

  8. ziarah kamu juga ya~

ikuti saya