Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

EXPLORE copy 

Kali ni dalam kebosanan.. Saya cuba membuat suatu karya yang tiba-tiba hadir dalam pemikiran saya.. Camne saya buat ea..???? GERAM SUNGGUH!!!! hahahaha…

Senang je.. anda hanya perlu main edit transform, warp dan sebagainya dalam Photoshop untuk membentuk gambar di sebalik imej gah saya itu.. Kemudian main gradient colour sebagai background..

Nak buat bayang2… Cmne??? senang je.. copy layer EXPLORE copygmbr tu, flip vertical kemudian rendahkan opacity nya…. senang kan..?? ^_^

Kalaulah nak cantik lagi,letak gambar full body kt tengah2 tu.. berdiri dan pandang ke luar… pergh!!! Memang cantik…. tp susah la nk shoot gmbr sendiri…. hehe..

nak amek gambar ni sebagai wallpaper anda, saya benarkan… hahaha.. :)

Saya kat kelas ni..pensyarah cakap tips paling penting, INCUBATION (bawak2 rilex) huhu.. baru leh bagi design yang perghh… mengancam…huhu…..

SELAMAT MENCUBA

One Response so far.

  1. amali says:

    aah banyak la inkubesyen tu.. terjon bangunan lagi bagos.. wakakakaka

ikuti saya