Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

Assalamualaikum…

Hari ni , kami telah keluar ke Pasir Gudang untuk dengan tujuan mempelajari teknik2 lighting.. bagus x bagus, blkg citer, so kite study ape yg bleh… xmo citer panjang… kite tgk ape hasil dlm 1 hari ni ea.. kalau anda suke, alhamdulillah.. kalau x, sy minta maaf.. dan mohon komen dari anda semua ya…. ^_^

DSC_0940a

DSC_0810  DSC_0799

DSC_0849

DSC_0862a   DSC_0829aa 

DSC_0898

DSC_0869a

Inilah antara pic2 yang sy malas nk edit, dan terus upload.. tengok la ea.. jgn lupe komen ea..hehe… kite gune 2 jenis lighting iaitu natural light and temporary light.. hehe…

8 Responses so far.

  1. Mizz Yana says:

    bile r gmbr yana nk kene snap2 nan korg ea..kakaka... ^_^

    i like :)

    gud luck ea din :D

  2. ainuddin says:

    huhu.. insyaALLAH.. mai la JOhor.. :) tq2..

  3. ciknamr says:

    eyh sy pon mahu blaja jugak!!!
    heeehehhehe
    nt bley blaja ngn korg...
    klo ade geng sonok..
    tp kat kolej sy ade sorg jek member yg ade minat sma.. :(

  4. ainuddin says:

    bleh.. cntct je sy.. ;)

  5. ciknamr says:

    ouhh hekhek.. nt sy da pulang kl, sy contct.. :D

  6. ainuddin says:

    sy kt johor je skrg ni.. awk kt ne...?

  7. pic two guys dekat trek joging tu the best .

  8. ainuddin says:

    tq.. ^_^

ikuti saya