Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

Assalamualaikum

dan ini final untuk hari ni.. shooting persandingan di Hulu Yam.. tempat sendiri..hehe.. cm bese, tgk gmba je la ea..hehe.. Penat gak ni… Balik umah terus pengsan.. xlarat…… 3 hari non-stop..haha.. but, mmg happy… cm hilang akal biler time shoot..huhu

DSC_2932b copy

DSC_2254 DSC_2224a DSC_2286

DSC_2550

DSC_2901 DSC_2908

DSC_2922

DSC_2973 DSC_2945 DSC_2943

cukup la tu ea..hehe.. penat da ni..nk rest… smoga terhibur. ^_^

p/s : yang pic paling atas ngn black & white tu je yg edit.. yg len.. original form camera.. ^_^

4 Responses so far.

  1. asyi says:

    pic dlm suasana kg..
    sgt3 mnarik...
    btw, skrg x ramai nk bgga amik pic suasana cmni..
    kate cm kun0 je..
    tp x kesa la an..
    papep0n h0rmati je la pndgn mrk... :)

  2. ainuddin says:

    huhu... xtw la dorg asyi.. tp kalau abg, abg mmg tgh carik tmpt2 gni... susah bebenor skrg...

  3. Boy says:

    cool giler pic atas skali tu

  4. Diba Chan says:

    =P
    cheh.. bz man.

ikuti saya