Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

Assalamualaikum…

Kali ni sy satukan 2 entri kepada 1… supaya xbyk entri2 lepas yang terlepas pandang… terutama kepada pengantin2 yang nk tengok gambar mereka di sini… kalau terlepas, diharapkan saudara saudari pengantin check old post sy ea… tq.. ^_^

ok. sy x ske taip panjang2..x tw ape yang sy nk merepek nnt… huhu.. so, ttg baju pengantin, ia berlaku di malam hari.. cuma saje2 try baju pengantin dan shoot.. So dlm setting ni, sy cuma setting menggunakan trigger dan 2 biji speedlight.. Nissin Di622 dan Nikon SB-900 juga 1 backdrop lukisan tangga di belakang… so, enjoy dulu ea..

3 panglima

DSC_0369 DSC_0393  DSC_0410

DSC_0478

DSC_0454

ok.. tu serba sedikit ttg shot2 yg diambil dgn berpakaian pengantin. So kita teruskan ke tv3 ya… hehe

Ok, TV3 ni baru je mlm smlm kami bertiga ke sana bertemankan seorang videographer dari sana… baik dan peramah orgnye… then, smpi sne dibawa pula merayau2 ke sluruh studio. ade jgk tgk live berite tv9… jom tgk gambo..

DSC_0553

DSC_0563 DSC_0571 DSC_0561

ha.. yg ni kt studio A, tmpt buletin utama… ^_^ semalam time sebelum live, sy sempat gurau sket ngn bro ni.. mg sporting… hehe

DSC_0577 DSC_0580 DSC_0578

ni pulak liputan luar biasa…haha

DSC_0588 DSC_0589 DSC_0590

studi B menempatkan 3 program. MHI, WHI, dan melodi….

DSC_0604

DSC_0608

ha.. ni kt berita TV9… kalau sesape tgk mlm td, kitorg ade kt sni… tgk berita live..huhu..

DSC_0609

DSC_0617 DSC_0622

DSC_0624 

DSC_0638 DSC_0637

ha… yg ni kt konti Hot fm.. hehe…

DSC_0655

DSC_2985 DSC_3000 DSC_2994

dan ni la penutupnya.. rakaman video untuk nasi lemak kopi o sabtu ni kalau x salah…. bertemakan Malam Gema Puisi Gaza…

Memang seronok.. alhamdulillah… tq kepada abg yang sudi bawa kami melawat tempat yang hebat begitu… terima kasih byk2, amat kami hargai… moga kita berjumpa lagi…. insyaALLAH…

5 Responses so far.

  1. Diba Chan says:

    adess.
    poyo giler yg pkai bju pengantin wrne ungu tuh.
    Kawen xjemput.. =P

  2. Redha1989 says:

    waduh...apa dah jadi dgn kesengalan members aku nie?huhu =p

  3. wah, ainuddin nk kawen lor...smart gtu..haha..jgn lupa jmput akk =P

  4. Mizz Yana says:

    hahaha... ptt r senyap je... prepare nk kawen rupenye..hhahaha... nice :)

  5. ainuddin says:

    haha.. ade je nk kenekan kn... =P mane ade nk kawen la.. prepare idea nk shoot org kawen je..hehe

ikuti saya