Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

assalamualaikum

Ahad malam lepas, sy, hafiz, jemi dan abg Din telah ke I-city Shah Alam.. Saje g jln2 makan angin menghilangkan rasa bosan. dan nk tgk ape best kt sne… smpi sana dlm jam 10 mlm.

Mule2 nmpk best la.. tp disebabkan passion sy bukan pada lighting gtu, my spirit drop down..huhu.

dari bersemangat untuk shoot beribu-ribu keping, sy shoot beberapa je..haha.. xbest2.. tp bg penggemar cahaya berkilauan kaler2 ni, bleh la g sne ea.. papepun, da sampai, msti shoot kn…? da shoot… mesti kongsi kan…?? x kre la best ke x..huhu…

Tp mmg xminat… hilang gler smgt time tu..papepun, tgk, dan komen ea.. enjoy…hehe

DSC_1206

ni first2 sampai kt I- city tu…. shoot pic sendiri dulu..haha.. xpenah2

DSC_0081

ha… ni kwn2 dari Sarawak… tgk yg laki tu pakai rambut cmtu, sy pun panggil la.. nk shoot sme2.. jauh dtg tu..hehe.. gune kamera hafiz je… tu pun, nk amek gmbr ni dr dye, dikecikkan saiz.. hampeh nye hafiz… dye kate org kedekut.. dye lg gle… sengal…

DSC_1244 DSC_1246 DSC_1258

admin of I.S.O Photography di facebook…

DSC_1273salah sorg photographer cilik pada malam itu…

DSC_1305 DSC_1275 DSC_1307 DSC_1263

DSC_1311

ni je la gmbo yang ade… punye drop spirit nk shoot time tu…huhu.. enjoy..

3 Responses so far.

  1. Mizz Yana says:

    ainuddin :(( yana nk g ict tu tp takde sape nk bwk:(( membe sume kate best :( teringin nk g..apesal din kate xbest ha?? ehehe..

  2. Tanpa Nama says:

    urm abg guna setting kamera berapa eh?
    sok nak g sana lah..

  3. ainuddin says:

    yana, sori lambat reply.. sy kate xbest untuk shoot je.. hehe.. sbb jiwa sy xde untuk shoot mnde2 tu la.. tp kalau nk g, nk jln2, ok la kowt.huhu... tp tmpt tu tuk suke2 bazir mase je..hehe

    tanpa nama.. awt xletak nama sendiri...huhu.. sy gune setting berbeza. tgk tmpt, situasi, dan imej yg cuba di cipta..

ikuti saya