Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin Bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Sedingin bayu..

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke ainuddin.com photography blog web... Kami menyediakan perkhidmatan jurugambar perkahwinan yang anda cari-cari..

Jumpa kami di laman baru...

create your own banner at mybannermaker.com!
ainuddin.com bakal beralih ke laman yang baru

Pada Jumaat lepas, saya di tugaskan ke 3 tempat yang agak hebat oleh majikan saya.. ke mana ea..?

Pertama saya di tugaskan ke Jovian Mandagie showroom di bangsar.. pergh.. jauh tu..

Kedua, saya ditugaskan pula ke CUCMS ( Cyberjaya University College of Medical Science) di Cyberjaya

Ketiga, saya ditugaskan ke Nas Great Idea di Seri Kembangan..

Semua dilakukan dalam sehari.. huhu.. pening... malam sebelumnya.. berhempas pulas saya surf internet cari peta untuk ke tiga-tiga tmpt tu... da jmpe, print, study..huhu. xnk sesat esoknye..

Tapi, tetap gak sesat n salah2 jln esoknye tu..huhu Namun, misi berjaya diselesaikan jam 5.41 ptg.. hebat x..? huhuhu... papepun, sy tunjukkan bukti yang saya da sampai ke 3 3 tmpt tu.. (sorg2 tw)

DSC_3739 DSC_3741 DSC_3744 DSC_3747 DSC_3763 DSC_3785

DSC_3784

 

 

Tapi sayang nye di Nas Great Idea, xde sign board, jd sy shoot kwsn nye je la ea.. :) gmbr x la cantik.. maklumla.. sambil drive, smbil shoot.. hehe.. jgn gtw polis.. nnt sy kene saman plak..hehe

3 Responses so far.

  1. Redha1989 says:

    uiitt drive keta smbil shot gmbar??bahya beb..ingatlah kat org yg tersayang huhu..asal gi sorang2 jek??hati2 la ckit..jgn bgtau polis??aduh sengal nie haha!!

  2. ainuddin says:

    ni pro la..

  3. sarasudin says:

    ape tugasannyer g tempat2 gitu?

ikuti saya